Ibland måste det finnas rum för känslor även på en skönhetsblogg. Min lillasyster ringde till mig nyss, kaskadgråtandes. Så ledsen. Hennes marsvin, min lilla köttbulle, har somnat in. Jag vet att gnagare för många bara är skadedjur men för mig har våra tre pälsbollar varit så himla mycket mer.  De är glädjeämnen, lyckospridare, mysmonster och framförallt – familjemedlemmar.

Men pappa hittade Bruno livlös i buren för bara någon halvtimme sedan och det gör gapande ont i bröstet. Jag känner bara att jag måste få det ur mig innan jag går och lägger mig.

 

Bruno var med oss i fem mysiga år. Hon gav oss sju små fantastiska bebisar. Hon var mysig, ursöt när hon åt banan och vindruvor och hickade roligt. Jag minns när jag tog hem henne som en överraskning åt Ellinor och jag minns hur hon gjort både det ena och det andra som får mig att skratta och le tillbaka åt tiden som varit.

Nu finns hon inte mer men hon finns kvar i mitt minne, hur liten hon än var.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Så näpen och söt. Man blir ju så fäst vid djur och det spelar ingen roll om det är en stor hund, katt eller en söt liten gnagare. Alla är lika mycket familjemedlem. Jag förstår att du är ledsen.

Reply

Ja, man blir ju det. Det är helt galet hur ledsen man blir. Det var hemskt att få telefonsamtalet igår kväll, det kändes så oväntat och taget från ingenstans. Vi får försöka se det positivt och vara glada över att hon levde så länge med oss. Nu hoppas jag bara inte att min lillgris försvinner med. Jag blir lite orolig att han ska reagera negativt på att hans livskamrat försvunnit efter fem år tillsammans :/

Tack fina <3

Reply

Stackars Ellinor! Och du med. Jag visste inget förrän nu när jag läste det här. Har varit sjuk hela veckan- inte pratat med din far. Bruno var väl den jag tyckte var gulligast- såg å andra sidan (för det mesta) inte så mycket av dom när jag hälsade på. Famnvis med tröstkramar!!

Reply

Tack fina faster!

Bruno var ju så himla söt med sin päls och skiljde sig ju så mycket från de andra, Thorsten är ju min favorit eftersom att han är min men Bruno har ju alltid funnits där och varit söt och go så ja, det är klart att man blir ledsen. Tack för din omtanke <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.