Unpredictable får bli nummer tre ut ur BL-kollektionen från China Glaze. Ett lack vars duokroma effekt tydligast syns i flaskan (där det är aningen blått, grönt och sjögrönt). Det är väldigt fint, men inte unikt i sitt slag.

Jag tror att det är rätt likt mitt lack från Periphera, Metallic Green, som jag köpte för ett bra tag sedan. Jag är lite osäker på hur lika de är, men bara för att använda mitt slående långtidsminne såhär tror jag att de är rätt lika. Jättefint som sagt, men jag har sett nyansen tidigare.

 

Fint, eller hur? Jag är lite osäker på hur många lager jag har här. Jag tippar på två, tre. Det är så jobbigt när jag glömmer bort att skriva ner hur många lager jag behöver på vissa lack. Oftast publicerar jag mina notd på en gång när jag fotograferat dem men nu när mina händer är hemska försöker jag använda upp mitt arkiv så mycket jag kan.

Vad tyckte ni om Unpredictable? Jag tyckte väl egentligen inte att det var så unpredictable eftersom jag är rätt säker på att jag sett det förut, men jag kan inte säga annat än att det är ett väldigt, väldigt, fint lack.

 

China Glaze innehåller 14 ml och har ett cirkapris på 99 SEK. Finns bland annat att köpa på Kicks & Beautybay.

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag vågar påstå att det är favoriten ur kollektionen ändå. :D

Reply

Jag är inte långt ifrån att hålla med dig i alla fall :p Det är sjukt snyggt!

Reply

hej! använder man neutrogena visibly clear pink grapefruit facial wash först och sedan daily scrub efter? Eller tvärtom. Har nämligen dessa rodukter men vet inte i vilken ordning de ska användas. Tacksam för svar.

Reply

Hej!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det dröjt en aning. Jag använder inte scrubben mer än ett par gånger i veckan för att jag tycker att den gör min hud lite för uttorkad för att jag ska gilla att använda den dagligen. Men när jag använder båda två använder jag först scrubben och sedan facial washen. Nu tror jag inte att det finns någon bestämd ordning på hur man ska använda dem eftersom de är rengörande bägge två, men jag tycker att det känns bättre att ta scrubben först för att avrunda med washen eftersom det ibland kan finnas scrubkorn kvar, även om man rengör noggrant. Jag vet inte om det hjälpte dig någonting på traven, hör av dig igen annars!

Kram

Reply

Så vackert!

Reply

Ja det är ju så fint!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.