Notd: China Glaze Unpredictable

Unpredictable får bli nummer tre ut ur BL-kollektionen från China Glaze. Ett lack vars duokroma effekt tydligast syns i flaskan (där det är aningen blått, grönt och sjögrönt). Det är väldigt fint, men inte unikt i sitt slag.

Jag tror att det är rätt likt mitt lack från Periphera, Metallic Green, som jag köpte för ett bra tag sedan. Jag är lite osäker på hur lika de är, men bara för att använda mitt slående långtidsminne såhär tror jag att de är rätt lika. Jättefint som sagt, men jag har sett nyansen tidigare.

 

Fint, eller hur? Jag är lite osäker på hur många lager jag har här. Jag tippar på två, tre. Det är så jobbigt när jag glömmer bort att skriva ner hur många lager jag behöver på vissa lack. Oftast publicerar jag mina notd på en gång när jag fotograferat dem men nu när mina händer är hemska försöker jag använda upp mitt arkiv så mycket jag kan.

Vad tyckte ni om Unpredictable? Jag tyckte väl egentligen inte att det var så unpredictable eftersom jag är rätt säker på att jag sett det förut, men jag kan inte säga annat än att det är ett väldigt, väldigt, fint lack.

 

China Glaze innehåller 14 ml och har ett cirkapris på 99 SEK. Finns bland annat att köpa på Kicks & Beautybay.