Jag hänger ju knappt med i svängarna; nu släpper China Glaze ytterligare en kollektion för vintern – Cirque Du Soleil Worlds Away – i samband med lanseringen av filmen med samma namn. Det är ju inte konstigt att det blir mycket nagellackinslägg när det släpps massvis med spännande kollektioner till höger och vänster :P

Kollektionen är rätt spretig med mycket glitterlack och en hel del, vad jag tycker, otippade nyanser om vi ser till årstiden. På swatches som finns uppe verkar det som att lacken som inte är rena glitterkaskaden är åt det mer neoniga hållet. Jag är rätt sugen på glitterlacken, speciellt It’s a Trap-Eze! som ser ut som en sandwichmanikyr helt på egen hand.

 

Bilden kommer från Temptalia.

Bend over Backwards, Creative Fantasy, Def Defying, Escaping Reality
Get Carried Away, Hanging in the Balance, Igniting Love, It’s a Trap-Eze!
Running in Circles, Surreal Appeal, Water you Wating For, Wirled Away

 

Jag tycker att det är roligt att China Glaze släpper ytterligare en kollektion samtidigt som mitt huvud skriker ”NEJ NEJ NEJ HUR SKA JAG HINNA MED ALLA LACK”. Men det får bära eller brista helt enkelt; det finns några godbitar här som jag bara måste lägga vantarna på.

Har ni redan hunnit spana in kollektionen, kanske köpt några till och med?

China Glaze har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Flaskorna innehåller 14 ml. Finns att köpa på bland annat Kicks och Eleven.se.

You May Also Like

4 comments

Reply

De är helt galet snygga. Fick hem fyra utav lacken idag. Fick nöja mig med det till och börja med, Get Carried , It’s a Trap-Eze!, Water you Wating For och Wirled Away blev det för mig :)

Reply

Fyra är bättre än ingenting! Jag vet med mig att det kommer komma en julklapp till mig från mina föräldrar i form av åtta stycken ur kollektionen :P

Reply

Hej gumman. Letat på eleven.se efter en del av lacken ovan, men kan inte hitta dom!!!

Reply

Jag tror faktiskt bara att de är USA-aktuella, jag ska kolla upp den biten!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.