Tillsammans med Lóréalnyheterna trillade det in lite nya godbitar från Maybelline. Jag är ruskigt nyfiken på color Tatto 24hr-skuggorna och BB-creamen – jag har inte använt någon bb-cream som lanserats i Sverige så det ska bli riktigt intressant.

Har ni testat något av Maybellines nyheter? Vad tyckte ni om dem? Jag har ju sett lite recensioner här och där så det ska bli intressant att se vad jag själv tycker :)

 

Jag har faktiskt redan testat ett av nagellacken;  det hallonröda med hologlitter. Jag som annars inte gillar röda nagellack föll som en fura för det här, jag ska visa det så snart som möjligt!

Så snart jag är ledig när det är ljust ute (jobbar 8 dagar i sträck nu så det blir lite ont med fototid), ska jag ordna med swatches både på Maybellinegrejerna och Lóréal’s nya utbud.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har den bb-cremen, men tycker inte den var något speciellt faktiskt. Hade kanske lite höga förväntningar på det här med bb-cremes ^^

Reply

Jag tror att det kan ha att göra med att bb-creams här inte är samma slags bb-cream som de har i Asien. Jag är skitnöjd med min BB från Missha, den är hur bra som helst!

Reply

Jag har testat både bb-creme och color tattoo-skuggorna och jag gillar både och! Saknar dock nån ljus lite neutral nyans av skuggan…

Reply

Vad kul! :) Jag ska testa skuggorna nu i veckan hade jag tänkt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.