Wine Shimmer från Maybellines nya nagellacksserie Colorama var det lack jag blev mest nyfiken på. Jag fick fyra av de nya lacken hemskickade till mig och WS var det enda som inte var ett krämlack. Jag blev faktiskt förvånad över att jag gillade färgen så mycket eftersom jag har väldigt svårt för röda lack. Men WS är mer hallonrött och jag tycker att det passar mig mycket bättre än rödaste rött; och det holografiska glittret gör ju saken inte sämre.

Jag tror faktiskt inte att jag använt något lack från Maybelline sedan jag blev nagellacksbiten. Det har bara inte varit ett märke att prioritera bland China Glaze, OPI, Color Club och gud vet vilka favoritmärken jag har – men jag är nyfiken på vad resten av lacken har att erbjuda.

 

WS har jellyfinish och ser sorbet-igt och läckert ut på nageln. Glittret kommer inte fram så mycket som det gör i flaskan, men jag är faktiskt väldigt nöjd över hur det träder fram ändå. Jag har varit med om lack av denna typ som tagit bort glittereffekten helt, men det gör verkligen inte det här. Det är inte ofta jag har ett rött lack på mig i flera dagar, men den här hallonröda nyansen passade jag riktigt bra i.

Jag har tre lager WS på bilderna. För att täcka nageln helt skulle jag tro att ett fjärde lager behövs, men jag tyckte att det var snyggt såhär. Torktiden var helt okej och jag tyckte att penseln var trevlig att pensla med; inte för bred och inte för smal. Lagom helt enkelt!

 

Maybelline Colorama kommer i 20 läckra nyanser och har ett cirkapris på 39 SEK. Maybelline’s sortiment finns på H&M, Kicks & Åhléns.

You May Also Like

2 comments

Reply

Pretty! It’s not often that a brand like maybelline comes out with a jelly like this. Would be fun for layering :)

Reply

Oh, yes I know :D I’m very pleased with this one!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.