Oftast är jag alldeles för trött för att göra något annat än min typiska Emilie-eyeliner när jag drar till jobbet. Men idag tänkte jag att jag ville göra någonting mer än det gamla vanliga och så fick det bli innan jag drog iväg för stängning och allt. Inte för intensivt och för mycket, men ändå någonting som fick penslarna rastade och ögonskuggorna luftade.

Jag letade fram mina neutrala paletter från Urban Decay (naked palette 1) och Too Faced (Naked Eye) och satt igång. Enkelt, inget speciellt. Men ändå mer än vanligt!

 

Jag tycker att det blev rätt bra idag. Ofta har jag problem med övergångar och blendning men idag svor jag inte allt för många gånger innan jag var klar. Skönt. Det är så jobbigt :P Jag gillar nudefärgat såhär, det blir mer sminkat än vanligt men ändå nedtonat och inte för mycket för en jobbdag.

 

Jag har använt;

Ögon:

Urban Decay Primer Potion
Too Faced Satin Sheets
Too Faced Pink Cheeks
Urban Decay Darkhorse
Isadora glossy Eyeliner
Deborah Milano 24 ore volume mascara

Ansikte;

Cliniderm Barrier Repair Cream
Missha Perfect cover BB-cream
MIYO Doll Face compact powder
E.L.F Mineral Glow
Maybelline Fit me blush Medium Nude

 

Läppar:

Lóréal Shine Caresse Romy

 

 

Hur gör ni när ni ska till jobbet? Kör ni all in eller kör ni en standard-make som fungerar i alla lägen?

You May Also Like

4 comments

Reply

Så tjusigt :) såhär brukar jag också gå runt när jag vill ha något extra till vardags!

Reply

Tack fina! Ja men precis, det är lite mer än ingenting men inte för mycket – alldeles lagom ^^

Reply

Gud vad fint! Kan du inte göra den på mig någon gång?

Reply

Klart jag kan :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.