Ibland går saker inte som man tänkt sig. saker åker i golvet, ögonskuggor som inte ger det pow man hoppats på. Eyeliner som torkat. Mascaraborsten rakt in i ögat. Ja, allt sådant där som kan hända rätt ofta men som man aldrig vill att de händer. Idag har jag haft en sådan dag.

Jag hade tänkt att göra en sminkning med en av paletterna från Lóréal men gav upp efter tredje försöket (och efter att mitt stackars öga bara rann efter en olycklig fight med just mascaraborsten). Så det fick bli enkelt och naket. Ibland måste man bara ge upp för att det inte kommer bli bättre, hur man än gör.

 

Glossy eyeliner från IsaDora

Jag tycker naturligtvis om eyeliner i sin enkelhet också, men idag är jag lite småirriterad just för att jag för en gång skull hade lite tid innan jobbet. Men nu är det bara att köra vidare och vara nöjd över att jag fick till en fin vinge istället. Alltid försöka se det positiva även om det är svårt! :P

 

Vad gör ni när ni har sådana här riktigt genomruttna dagar?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.