Så var det dags för att ta en närmre titt på Péridot-kopian! Jag kan väl säga att jag börjar bli aningen mätt på den här nyansen (och dessutom funderar jag över om det inte går att göra den liite annorlunda i alla fall så att vi kan få se någonting nytt?) – men det är onekligen en urfin färg på nagellack och jag tycker lika mycket om Rare & Radiant som jag gillar Péridot.

Det är ett sådant där lack som jag skulle kunna lägga upp hundratals bilder på men ändå se det på ett nytt sätt. Åh. Det är så himla fint.

 

Jag kommer pinsamt nog inte ihåg hur många lager R&R jag har här. Jag har för mig om att det är tre, så jag chansar på det. Jag är så glömsk när jag sparar bilder såhär utan att lägga upp dem på en gång; jag tror att jag ska minnas från gång till gång men så visar det sig att jag inte alls gör det.

Nu börjar dock mina arkivlack ta slut och jag försöker (förgäves) få ordning på mina stackars skivade och trasiga naglar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, mer än att jag hoppas att den här årstiden tar slut snarast möjligast så att mina nagelband kan få må bra igen. Nagelolja biter inte och inte heller krämer av alla dess slag. Usch och fy.

Men Rare & Radiant är ju fint i alla fall ♥

 

China Glaze har ett rekommenderat pris på ca 99 SEK och finns att köpa på bland annat Beautybay, Kicks samt Åhléns.

You May Also Like

2 comments

Reply

Måste använda mitt Kicks-lack i samma anda snart igen…

Reply

Jag har faktiskt det med, men jag har inte använt det än :P Det ligger i min testalåda.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.