Ny soffa! (ÄNTLIGEN)

Jag håller på och bonar om i lägenheten. Eller ja, vi håller på att bona om i lägenheten. För ett par veckor sedan beställde vi en soffa från Chilli som efter många om och men äntligen står där den ska i vardagsrummet. Problemet med den är väl att den är lite större än vad jag tänkt och att det tilltänkta soffbordet som skulle inhandlas förmodligen är liite för stort för att det inte ska bli för trångt. Men jag jobbar på det!

Efter många om och men fick vi äntligen ihop den – och vilken soffa sen. Den är djup som ett hav och gudomlig att sitta i.

Älskar soffan! Soffborden ska bytas (och mattan som ska in i sovrummet) sen är jag nöjd med stora möblemanget :P

Lyckades haffa några av de sista enormt fina (och stora) lyktorna från jobbet. Gillas.

Det här med inredning är någonting som blir roligare och roligare och min största inspirationskälla är ändå min fina vän Therese, vars hus är helt fantastiskt. Jag älskar att vara där (någonting jag är alldeles för sällan) och jag får inte nog av deras trägolv, gamla skänkar, vackra detaljer och framförallt; hennes och hennes sambo sinne för smak!