Jag håller på och bonar om i lägenheten. Eller ja, vi håller på att bona om i lägenheten. För ett par veckor sedan beställde vi en soffa från Chilli som efter många om och men äntligen står där den ska i vardagsrummet. Problemet med den är väl att den är lite större än vad jag tänkt och att det tilltänkta soffbordet som skulle inhandlas förmodligen är liite för stort för att det inte ska bli för trångt. Men jag jobbar på det!

Efter många om och men fick vi äntligen ihop den – och vilken soffa sen. Den är djup som ett hav och gudomlig att sitta i.

Älskar soffan! Soffborden ska bytas (och mattan som ska in i sovrummet) sen är jag nöjd med stora möblemanget :P

Lyckades haffa några av de sista enormt fina (och stora) lyktorna från jobbet. Gillas.

Det här med inredning är någonting som blir roligare och roligare och min största inspirationskälla är ändå min fina vän Therese, vars hus är helt fantastiskt. Jag älskar att vara där (någonting jag är alldeles för sällan) och jag får inte nog av deras trägolv, gamla skänkar, vackra detaljer och framförallt; hennes och hennes sambo sinne för smak!

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag längtar tills jag kan flytta och börja byta ut mina möbler mot nya.

Reply

Det är ju så himla kul att göra om :) Har du några flyttplaner?

Reply

Haha va rolig du är! Jag är missnöjd med både de ena och de andra här hemma men de är väl så, man blir aldrig nöjd. Tur är väl de för annars slutar man ju sträva framåt och de lär ju definitivt vara tråkigare än att blicka fram på nya projekt! Va fint de vart btw! De var på tiden med ny soffa, den andra var ju stenhård

Reply

Nä men så är det ju! Så fort vi fick upp sakerna här hemma kom jag på att vi måste ha den där mattan och bordet så snart som möjligt. Haha. Jag tror det är jätteviktigt att hela tiden ha någonting att se framåt för, så jag håller med dig till fullo. Och visst var det, när vi satt in den här insåg jag hur hård och hemskt sliten den andra var!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.