Waterclouds släpper en ny hårvårdsserie som tagits fram för att lindra och förebygga olika former av hårbottenproblem – allt från torr hårbotten till mjäll och klåda. Helt fritt från parabener, färgämnen och parfym är serien anpassad för alla typer av hår. Det som utmärker Relieve från andra produktserier är de ingredienser som används – salisylsyra (lindrar klåda), Climbazole & Piroctione Olamine (motverkar orsaken till mjäl, svampen Malassezia furfur).

Relieveserien innehåller fyra produkter och är tänkt att användas i en trestegsbehandling för bästa resultat. Naturligtvis kan de även användas var och en för sig; ibland räcker det kanske med en mild schampo-kur för att bli av med sina besvär. Serien innehåller följande;

 

  • Oil Cure Hairmask; En hårmask som ska minska rodnad, mjällbildning och klåda. Verkar återfuktande och utredande. Används, och masseras in i, fuktigt hår. Ska noggrant sjöljas ur efter användning. Cirkapris 150 SEK.
  • Climbazol Tonic scalp therapy; En intensiv Leave-in-kur. Åtefuktar och mjukgör torr hårbotten samtidigt som den förebygger klåda och mjäll. Först appliceras och masseras CTST in i hårbotten – därefter reder man ut håret med kammen för att produkten ska födelas i hela håret. Ska inte sköljas ur. Cirkapris 150 SEK.
  • Climbazol Mild schampoo: Utvecklad till dig med mindre besvär, men fortfarande har ett behov av att återfukta och hålla klåda och mjäll borta. Har dessutom en kylande och lugnande effekt som ska återställa hårbottens fuktbalans. Används som vilket schampo som helst. Cirkapris 150 SEK.
  • Climbazol active shampoo: Återfuktande schampo som har som funktion att lugna rriterad hårbotten, samt att avlägsna mjäll. Kan användas på alla hårbottenproblem samt olika hårtyper. Cirkapris 150 SEK.

 

 

Jag har fått hem Active Climazole Schampo, Climbazole Tonix samt Oil Cure Hairmask för vidare granskning. Jag har under åren haft problem, fram och tillbaka, med min hårbotten. Som resten av mig pendlar den i tillstånd; ibland mår den väldigt bra och ibland krånglar den något hemskt.

Ibland har hårbotten till och med blivit sårig av prickar och nä, på den vägen vill jag nog inte gå igen. Min mamma är lika nyfiken som jag är på den här serien. Hon har som jag tillfälliga problem med torr hårbotten och om jag gillar dessa tror jag att det i alla fall finns någon som kommer se sig om efter dem.

Har ni testat någonting från Relieve och vad tyckte ni i sådana fall? Är det en bra serie för problemhårbotten? Passade det er?

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.