Till rådande julkollektioner brukar China Glaze släppa små söta kit innehållande några, eller flera, av holiday-kollektionens lack. Jag tycker att dessa är alldeles ypperliga julklappar (kanske för att jag fått ett par själv och dessutom gett bort några själv) till någon som gillar nagellack eller kanske bara förväntar sig någonting annat.

I år tror jag att det finns tolv eller tretton småkit – alla dessa finns att köpa på exempelvis head2toebeauty, men för de som fortfarande vill shoppa svenskt, finns i alla fall två av kiten att köpa på Eleven. I de allra flesta av kiten finns det med någonting extra – ibland kan det vara en berlock av något slag, ett litet kramdjur, ett ljus och så vidare. Någonting som inte bara är ett lack utan lite lite till.

Puttin’ On The Glitz Trio Set: Merry Berry, Pizzazz, With Love

Keepin’ Cozy Gift Set: Merry Berry, Glistening Snow, Cranberry splash (och ett par fingerlösa vantar)

Bildkälla: Eleven.se

Lite tråkigt kan jag väl allt tycka att alla versioner inte går att få tag på här, men man får vara glad över det lilla. Om man ändå är sugen på att köpa några av de andra kiten som innehåller lite mer nyanser än just de röda (som verkar överrepresenterade här) kan man naturligtvis slå ett öga mot de amerikanska webshopparna vilka har ett betydligt större utbud.

Tillägg; Jag upptäckte faktiskt att ytterligare tre kit finns att köpa på Beautybay.com. De skiljer sig från dessa och innehåller bland annat blue bells ring, Champagne kisses, Angel Wings och Pure joy.

China Glaze Puttin’ on the glitz trio set kostar 198 SEK medan Keepin’ Cozy gift set går på 249 SEK. Finns att köpa här (Länk).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.