Nytt från L300; torr och känslig hy

I lördags vaknade jag ju som bekant upp med världens torraste hud. Tillståndet har bara fortsatt, ledsamt nog. Huden är så känslig att det gör ont, och svider, att använda dagkräm och andra produkter i ansiktet; vilket bidrar till att sminkbruket här hemma inte alls är speciellt avancerat.

Den rosa serien från L300 är framtagen för torr och känslig hy och är både parfymfri, fri från parabener samt mineralolja. Jag har inte testat någonting från L300 tidigare, men efter att ha läst recensioner både på det ena och det andra stället tyckte jag att det ändå var värt att testa; allt bortom min hud idag är ett bättre tillstånd!

    • Moisture Rich cleansing Milk 2 in 1 – en krämlig rengöringsmjölk innehållande panthenol och rapsolja. Vårdar, mjukgör och återfuktar känslig hud.  200 ML, rekpris 89 SEK.
    • Hydrating & soothing eye cream – Återfuktande och vårdande ögoncréme. Ska förbättra elastisiteten i den känsliga huden runt ögat. 15 ML, rekpris 79 SEK.
    • Nourishing & Restruct Night Cream – Vårdande, närande nattkräm. Återuppbygger hudens elastisitet. Innehåller vitamin E, vegetabiliska oljor. 50 ML, rekpris 99 SEK.
    • Gentle eye make up remover – Effektiv och skonsam makeup-remover (inte på vattenfast). Oljefri, vattenbaserad. 100 ML, rekpris 69 SEK.
    • Intensive moisturizing Face cream – mjukgörande och vårdande dagkräm. Återfuktande. Innehåller mjölksyra och vitamin E. 60 ML, rekpris 89 SEK.

Jag har ju bara hunnit använda dessa i en dag än så länge och har inte upplevt någon jätteförändring än. Inte för att jag väntat mig det på en dag heller, såklart. Något jag funderar lite över är hur de tänkte när de utformade förpackningarna; dagkrämen kommer i en smidig tub medan nattkrämen kommer i en ohygienisk burk. Det känns så bakvänt! Men, det var ju inte det jag skulle gå och störa mig på.

Har ni testat någonting från L300? Vad tyckte ni om dem i sådana fall?