Jag har gått och väntat på att bära Electrify från Hunger-Games kollektionen i evigheter nu. Ljuset har varit dåligt, glitterlack har inte varit ultimat etc etc etc.  Jag är helt frälst av det här lacket – det bränner verkligen på naglarna och det guldiga och röda passar så grymt bra ihop!

Det enda problematiska jag ser med det här är att det är ett glitterlack. Glitter och borttagning är ju inte speciellt kompatibelt, eller hur?

 

Är det inte läckert? Jag kan inte beskriva det på något annat sätt. Jag hade fyra lager Electrify här toppat med ett lager Poshe. Jag tror att jag skulle behövt två lager för att få bort allt det knottriga, men nöjde mig med ett (jag hade helt ärligt inte tid).

 

China Glaze har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Finns att köpa på bland annat kicks, eleven.se, Beautybay.com.

You May Also Like

4 comments

Reply

WOW vad snyggt!

Reply

Amen visst är det?! :P

Reply

Vilket snyggt! :)

Reply

Ja det är väldigt fint faktiskt :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.