Nu till hösten släppte Lóréal Paris en helt ny produkt; Lip Caresse. Det beskrivs vara en hybrid mellan det bästa ”av tre världar” – Läpptint, läppstift & läppglans. Tack vare den vattenbaserade och lätta formulan ger shine caresse en hållbar, återfuktande och stark färgåtergivning i upp till sex timmar. SC kommer i sju olika nyanser; Marilyn, Lolita, Princess, Romy, Eve, Julit och Milady.

 

Hylsorna ligger bra i handen och har en praktiskt liten transparent yta där man kan se hur nyansen ser ut. Det ger en riktigt bra överblick och fungerar så mycket bättre än de vanliga lapparna som kan komma på vissa hylsor som ska återge färg – det är ju inte alltid de stämmer överens med det man får.

 

 

Återigen ser vi Lóréal’s hjärtformade applikator. Till en början trodde jag faktiskt att det skulle bli krångligt använda den eftersom det är mycket vattnigare i konstistensen än, vad säg, läppglans; men den ger ett rätt jämnt resultat.

 

101 Lolita, 102 Romy, 200 Princess, 300 Julie, 400 Eve, 402 Milady


Jag är faktiskt riktigt förtjust i Lip Caresse.
När man applicerar dem på läpparna känns det svalt och behagligt, och jag upplever att de håller bra under dagen. Till en början tyckte jag att det var lätt att överapplicera just för att formulan är så annorlunda än läppglans, men man lär sig att torka av applikatorn för att inte få för mycket produkt på läpparna. Jag har ju rätt tunn överläpp så det blir alltid lite för mycket just vid amorbågen, men ja, det kan väl knappast räknas som ett stort problem.

Jag kan inte påstå att de håller upp till sex timmar när jag använder dem (det beror väl helt och hållet på underlag förmodar jag); men jag har inte använt dem med läppenna under (eller annan primer för den delen). Princess, som går åt det koralligt röda hållet, behöver exempelvis bättras på efter någon timme eller så för att det inte ska få det där slitna och bortnötta utseendet.

Mina favoriter är Romy och Lolita, men Princess springer faktiskt med på ett hörn. Juliet är en jättefin röd nyans som jag gillar, men har svårt att bära (mest för att jag inte vågar mig på rött annat än hemma). Jag gillar verkligen den här hybrididén och jag gillar urvalet av färger som lanserats. De går från vardagschic till festfin och jag tror att det kan finnas en nyans för alla.

Har ni testat Shine Caresse, vad tyckte ni i sådana fall? Har ni någon favorit?

Lóréal Shine Caresse finns bland annat på Åhléns & Kicks (och i andra affärer som är återförsäljare till Lóréal Paris). Shine Caresse har ett rekommenderat pris på 125 SEK.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh Milady såg riktigt fint ut! Har letat efter ett mörkt lilaaktigt att ha på läpparna men inte hittat nåt fint. Du känner inte för att visa hur det ser ut på läpparna?

Kram

Reply

Nu jobbar jag dödentider fram till på söndag, men om jag får tillräckligt bra ljus i lägenheten (eventuellt kan få till blixtbilder bra) lovar jag att försöka! :) Lila kan vara så himla snyggt på läpparna men då vill man ju hitta en nyans som klär en själv. Det är så olika med olika hudton och så vidare men jag är ju väldigt ljus i hyn. Jag lovar att göra ett försök på söndag, om det inte är försent för dig då alltså!

Reply

De ser alla alldeles underbara ut! Jag vill ha!

Reply

Visst är de fina? Du får spana in dem :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.