Först ut i holidayJoy-kavalkaden blev safirblå Blue Bell Rings. Jag valde faktiskt det lack som lockade mig allra minst, då jag tyckte att det, i flaskan, inte alls var speciellt fint. Det såg ut som att det var mer åt metallic-foil hållet och jag har väldigt svårt för sådana lack, men blev faktiskt väldigt, väldigt överraskad över att hitta det jag hittade.

Någonting som var så mycket bättre än vad jag trodde alltså. Det lyser starkt på fingrarna och är riktigt fint. Det är inte en direkt unik nyans för övrigt, men det jag tyckte var lite småspännande var att det nästan torkade matt på naglarna.

Som ni kanske märker ser det helt annorlunda ut på naglarna än vad det gör i flaskan. För min del gör det ju ingenting eftersom jag tycker att det är fint så som det visade sig vara, men man blir ju rätt överraskad som sagt :p

Jag har faktiskt bara ett lager blue bell rings här, toppat med ett lager Poshe. Jag hade faktiskt bara på mig det här i mindre än en dag; när jag skulle gå ifrån jobbet lossnade lacket helt från långfingernageln! Plötsligt såg jag någonting som liknade mitt lack på omklädningsrumsgolvet och japp, det var det ju med. Rätt spännande måste jag säga.

 

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa på Kicks, Beautybay.com och diverse utländska hemsidor såsom head2toebeauty & transdesign.

You May Also Like

2 comments

Reply

Härlig blå färg!

Reply

Jag blev grymt överraskad av nyansen! Hade inte alls väntat mig den tonen på lacket ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.