Idag är det julfest för jobbet och jag slutar inte jobba förrän en timme innan allt börjar. Därför fick jag sitta och pilla med nagellack redan igår och slafsade ihop någonting med mitt ex av Glistening Snow (åh jag måste fixa en full notd med det, så tjusigt!) och I Juggle…Men från OPI (snyggare effektlack får man leta efter).

Att lite glitter och prickar på håll kan se så tjusigt ut! Jag la ett par lager In the Spot-Light Pink från OPI innan jag gav mig på I Juggle…Men och glistening Snow från China Glaze. Sedan använde jag ett dottingtool för att göra prickarna och förseglade det hela med ett lager Poshe. Jag ska se om jag kan ta bättre bilder på det (om det sitter kvar under jobbdagen), annars får vi nöja oss med en instagrambild. Bättre än ingenting!

 

 

Glimglam!

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag tycker det blev jättefint! Det ser ut som du varit hos en manikyrist :)

Reply

Åh, vad söt du är! Tack så mycket :)

Reply

Hur snyggt som helst!

Reply

Tack fina du :)

Reply

Snyggt! Riktigt avis blir jag. skulle vilja ha nåt sånt på vår julfest på fredag…
det får bli vanligt nagellack… suck att man har ett jobb där nagellack inte är tillåtet.

Reply

Det tar ju ett tag att pilla med det :) Jag tror jag höll på i två timmar allt som allt. Men jag tycker att det är fint att bara ha ”vanligt” nagellack med :) Jag skulle tycka att det var tråkigt att inte få ha nagellack, det är ju det enda skoj jag har :P

Reply

Åh jättefint! :D

Reply

Tack! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.