En räddande ängel? – Climb On! Lotion bar – Intensive skin repair

Idag fick jag ett paket på posten. Jag vet inte om Emelie har ett sjätte sinne eller något, men den här överraskningen och lilla uppiggningspresenten kunde verkligen inte komma lägligare. Mina händer mår inte alls bra av den här störtkylan som dragit in över landet och senast idag kunde jag inte ta i vissa av mina kläder för att huden är så torr och trasig. Det ömmar och gör något så fantasiskt ont. Har ni samma bekymmer som jag när det är såhär?

Om jag hade kunnat ge Emelie en stor kram hade jag velat göra det med en gång. Tack så mycket vännen ♥ Hon och jag har pratat om Climb On! tidigare och hon har berättat om hur bra hon upplevde att den var. Jag blev ju naturligtvis störtförtjust när hon nämnde den här lilla kakan och nu har hon alltså varit hur omtänksam och fin som helst och skickat en till mig.

 

 

Climb On!’s produkter var från början framtaget för att vårda, återfukta och ta hand om bergklättrares utsatta hud. Idag är produkterna anpassade till alla former av hudtyper och tur är väl kanske det?  Climb on! Lotion bar är till 100 % fri från kemikalier och märkets motto lyder följande; ”If you can’t eat it, don’t put it on your skin.

Den här lilla guldklimpen ska enligt Climb On!’s egen hemsida hjälpa allt från trasiga hälar och nagelband till utslag, skärsår och brännskador. Dess huvudsakliga förmåga är att återfukta och få huden att komma i balans igen. Om jag förstår det rätt är bivaxet den största hjälpredan i innehållsförteckningen; delvis fungerar den som en vattenresistent barriär som bidrar till hudens skydd, delvis bidrar den till att återfukta och vårda den skadade huden.

Är det någon av er som har testat Climb On!’s produkter? Vad tyckte ni i sådana fall? Jag kommer börja använda den på stört (ska bara försöka lura ut hur jag ska använda den – ska man gno den lilla klumpen mot det torra eller ska man ta bort små bitar av den?) och se om den hjälper mig så mycket som jag hoppas att den kan göra.

 

Och tack igen Emelie ♥

 

Mer information om Climb On!’s produkter går att finna på deras hemsida (LÄNK).