Bordeaux sägs vara ett av de mer bästsäljande lacken från Essie och jag kan nog, någonstans, förstå hur det kommer sig. Jag fick mitt exemplar när jag var Saintbella’s plusetta på Essie-Minglet i Stockholm förra året och det har fått ligga hela våren och sommaren innan jag fick för mig om att titta närmre på min flaska.  Som ni vet har jag väldigt svårt för rött, men av någon anledning fick jag för mig om att jag skulle ge mig på just Bordeaux.

Det är ett mörkt rött lack, lite åt oxblodsrött skulle jag kunna tro, i jellyfinish. Jag trodde inte att jag skulle gilla det så mycket som jag gjorde, men det gjorde jag – och hör och häpna – och bar det i tre dagar. Det händer inte särskilt ofta vad gäller röda lack, måste jag inflika.

 

Det är ett väldigt skirt och lite rinnigt lack. Jag har fyra tunna lager här och hade säker kunnat behöva ett par till om jag ville få det helt täckande. Det var inte så fasligt framträdande att det inte täckte helt när jag bar det, men i vissa ljus syntes det mer än i andra.

Som sagt, helt otippat att jag faktiskt gillade detta. Det är snyggt i sin enkelhet och det är lätt en nyans jag kan tänka mig att bära igen trots att rött vanligtvis inte är min grej (för den har ni väl aldrig hört förut, eller?).

 

Essie Nailpolish har ett rekommenderat pris på ca 129 SEK och finns att köpa på bl.a Kicks, Åhléns & H&M. Går även att köpa på utländska hemsidor såsom Beautybay.com, ebay & Transdesign.

You May Also Like

2 comments

Reply

oj, vad fint det var!

Reply

Tack Hunny <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.