Det får bli en Notd till. Jag kan bara inte hålla mig borta från mina nya lack och dessutom, för att erkänna lite till er och sådär, har jag haft lite problem att hinna med att ordna med inlägg. Jag jobbar tre helger i december och jag har liksom inte hunnit med att få till swatches (jag har massvis att swatcha!) och allt som jag hade velat.

Men skit samma. Vi skulle snacka Angel Wings här i stället. Det är ett guldfärgat glitterholo-lack från China Glaze’s kollektion Holiday Joy. Ett av de lack jag var lite osäker på om jag faktiskt skulle köpa så det fick bli att använda det fort som tusan för att se om mina tvivel skulle besannas. Gjorde de det? Nja, jag tycker att det är rätt fint faktiskt!

 

Med blixt;

 

Jag dras mer åt silver än åt guld, men jag tyckte att Angel Wings var riktigt sött. Det krävdes fyra lager för att få det heltäckande och det torkade oroväckande mycket lack i flaskhalsen hur jag än gjorde för att inte försöka skrapa av för mycket där. Jag får väl se hur och om det går att använda de här lacken igen efter ett tag för det verkar som att glittret täpper till halsen lite för snabbt. Snyft!

Det här lacket (och som de andra jag testat ur holiday Joy) äter överlack och här har jag två lager Poshe och tror att jag hade kunnat behövt ett tredje för att få det riktigt slätt. För att ha så många lager på naglarna torkade det snabbt och jag upplevde inte att det skrynklades ihop vid nagelkanten som ibland kunde hända när jag använde Seche Vite.

En sak som gjorde mig förbryllad och förvånad när jag använde Angel Wings var att jag plötsligt hade tappat hela nagellacket från ett av mina fingrar. Poff så hade jag inget nagellack på höger pekfinger :P

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa på Kicks, Beautybay.com och diverse utländska hemsidor såsom head2toebeauty & transdesign.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.