Nytt på kartan för Deborah Milano är deras Shine creator lipstick; ett lystergivande läppstift som är tänkt att återfukta och ge glans åt våra läppar. Innehållande solskyddsfaktor 15, vitamin c & b, samt oljor från granatäpple är det som gjort för att ge näring och återfukta läpparna samtidigt som det tillför en fräsch och ”sofistikerad” look.

Finishen är mer transparent än de vanliga klassiska läppstiften i Deborah’s sortiment och uppges vara en slags hybrid mellan gloss och stift. Shine creator lipstick kommer i fjorton olika nyanser.

nr 8

Nr 2

 Nr 8 & nr 2

Nyans nr 2 & 8 hittade hem till mig för ett tag sedan  Kanske inte så jätteinspirerande med siffror som namn, men vad gör man? Nr 2 är ett stift i min smak; ger inte jättemycket färg men en hel del glans och ett snyggt shimmer. Det är ett MLBB-stift med lite extra oumpf i helt enkelt! Nr 8 går mer åt hot-pink hållet och är faktiskt riktigt bärbart. Den rosa färgen passar mig bra och jag gillar att det går att minska/öka intensiteten beroende på hur mycket färg man vill ha för dagen.

Jag tycker att hylsorna känns lite plastiga och jag missade helt att det var en ett litet lås (jag hittar inte namnet på vad det heter, men lås är det nog egentligen inte) och lyckades gräva in locket i stiftet. Om jag hade varit mer observant hade det kanske inte hänt men jag tyckte väl i det ögonblicket att hylsan kunde varit bättre utformad :P

De glider på fint på läpparna och känns mjuka och behagliga att bära. Jag får bättra på några gånger under dagen men jag tycker ändå att hållbarheten är okej. Har ni testat Shine creator, har ni någon favorit? Vad tyckte ni om dem?

 

Deborah Milano Shine Creator lipstick har ett rekommenderat pris på 110 SEK. Deborahs sortiment finns bland annat på eleven.se

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag vill bara ta en ordentlig tugga av den rosa! (Dock är dom nog inte så goda att äta :P)

Reply

Haha, jag håller med dig! Men nja, jag skulle nog undvika att tugga på dessa hur goda de än ser ut :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.