OPI Tease-y Does It lanserades med OPI’s Holiday-collection 2010 – Burlesque. Jag måste erkänna att det är en av mina absoluta favoritkollektioner; fantastiska galna glitterlack och lackfavoriter som The Show must go on.
TDI är ett mörkt lack med otroligt skimmer och glassflakes. Jag har svårt att se om det är brunt i grunden eller om det är mörkt mörkt rött; hur eller hur måste jag nog säga att det här är ett av mina favoriter. Det är snyggt, classy och jag tycker att nyansen är perfekt för den här tiden på året – mörkt med en gnutta fantastiskt i.

 

Åh, det är ju så himla fint! Det torkar snabbt och bra med ett lager Poshe och täcker fint på två tunna lager. Det finns ingenting illa att säga om det här lacket någonstans!

 

OPI Nailpolish innehåller 15 ML och har ett cirkapris på 150 SEK. Finns att köpa på Åhléns, Kicks, Beautybay.com och Ebay.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.