Min favoritguru på Youtube har lagt upp ett par videor med gäst-makeup-artister. Jättekul tycker jag! Jag fastnade just för den här skira, nomakeup-looken som Mary Greenwell gör. Modellen är så himla vacker och det är väl ändå just sådär man vill att sminket ska se ut när man är färdig (det gör det aldrig på mig, hehe).

Lisa Eldridge är ju i sig en fantastisk inspirationskälla och jag tycker det är kul när ens favoriter ordnar samarbeten med andra otroligt duktiga människor. Mer sådant tack :)

Har ni någon favoritinspiratör på nätet? Jag har naturligtvis fler än Lisa, men det är hennes videor jag fastnar för, om och om igen. Tänk om man kunde ha den där lätta handen som hon har! Och tänk om man kunde se lika tokigt bra ut som henne :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.