Winter Holly är ett sådant där lack man vill ta bild efter bild på och bara lägga upp och frossa här på bloggen. Dessvärre var två av mina typ tvåhundra bilder i tillräckligt kvalité för att visa upp, så två bilder får det bli. Inte bildfrossa. Ljuset är verkligen hemskt här i Norrköping (och i resten av sverige med kan jag tänka mig) och det går inte att ta en vettig nagelbild över huvud taget.

Men! Det lilla jag har att visa visar ändå på att Winter Holly är ett rätt tjusigt juligt, grönt lack. Det ser nästan lite svart ut i basen när man tittar på bilderna nedan men när man lackar ser man att det bara är en himla massa fina glitterkorn som bildar en alldeles ljuvlig glitterkavalkad.

DSC_2g647DSC_264g2

Jag behöver tre lager för att få WH någorlunda täckande och jag behöver två lager Poshe för att lacket inte ska kännas kornigt. Jag kan säga att de här lacken (glitterlacken från Holoday-kollektionen i helhet) äter kopiösa mängder överlack. Men det är det nästan värt tycker jag!

Första gången jag har WH (för det här är andra och första försöket misslyckades jag också med bilderna – men ännu värre) lossnade lacket helt från naglarna och jag blev väldigt paff när jag hade ”naglar” i grönt glitter i bilen. Jag tog upp det när jag pratade om mitt NailTek basecoat – antingen är det det som strular eller så är det glitterlacken i sig som är lite ledsna i hållbarheten. Men i alla fall, onekligen ett fint lack! Det är ju grönt ♥

China Glaze Nailpolish innehåller 14 ML och har ett cirkapris på 99 SEK. Finns att köpa på bland annat Eleven.se, Beutybay.com, Kicks & Åhléns.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.