Ja den här julhelgen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Jag skulle jobbat julafton och sedan åka hem och firat med släkten men jag fick sjukanmäla mig pga riktigt-jobbig-sjuka och fick, mellan julfirandevarven, ligga till sängs. Nu är jag i alla fall uppe på benen och idag är jag på jobbet igen, men jag är inte riktigt hundra än. Därför blev det inte alls som jag tänkt mig med inlägg här, heller!

Därför tänkte jag visa någonting lite roligare än min snörvliga röda näsa och visa upp min tokfina palett från Sleek. I somras släppte Sleek två paletter med matta skuggor v1 Brights samt v2 Dark. Jag kan bara säga såhär – de gjorde ett kanonjobb.

DSC_000h9

Paletten innehåller tolv ögonskuggor i allt från mörk teal till vitaste vitt.  I de tidigare versionerna av I-Divine paletterna var inte skuggorna namngivna – men nu är de det – så himla mycket roligare tycker jag.

DSC_00h23

Övre raden; Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk
Undre raden; Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan, Fern

DSC_002j0DSC_0f031

Orbit, Ink, Highness
Noir, Dune, Pillow Talk

DSC_001h5

DSC_00g39

Thunder, Maple, Flesh
Paper Bag, Villan, Fern

Jag har swatchat skuggorna på bar hud och har alltså inte använt någon primer. Jag kan bara tänka mig hur de är med en primer under och hur hållbara de kommer vara. Jag har faktiskt inte hunnit använda paletten mer än till mina swatcher jag gjort ett par gånger men jag kan säga att mina armar varit färgade av skuggorna ett bra tag efteråt!

Mina favoriter såhär på rak arm är skogsgröna Fern, vinröda Villan, Bläckblåa Ink samt tealfärgade Orbit. De andra skuggorna är också kalassnygga och kommer komma väl till användning, men jag tror att de är de fyra ovanstående jag kommer kasta mig på först.

Sleek I-Divine eyeshadow Palettes finns att köpa på Sleeks egen hemsida, samt på vissa svenska webshoppar. Smink.net har dem exemelvis för 139 SEk. Jag betalade 9.99 dollar för mina paletter, vilket är ungefär 92 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.