Knappt levande när julklapparna delades ut på julafton blev jag ändå överraskad och glad över vad min familj knåpat ihop åt mig ♥ De känner mig ju vid det här laget, så blandat med lite mer bra-att-ha-klappar som vattenkokare och eltandborste fann jag några tokbra skönhetsklappar.

Fina sambo prickade helt rätt med presentasken Sweet Indulgences från Too Faced, och mamma och pappa överraskade mig med lack från China Glazes Cirque Du Soleil Worlds Away-kollektion samt ett otroligt fint glasnagellack från Kosta Boda. Parfymen från Escada, bodyshower från FAB (First aid Beauty, aldrig hört talas om tidigare!), Body buttern från TBS och håroljan från Loréal kommer också komma väl till pass. Tack allesammans ♥

DSC_00r53

 

Fick ni några skönhetsklappar?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.