Alltså. Det här är rätt frustrerande, men jag får inte ordning på min nya kamera. Jag har pratat med några tjejer och vi tror att det har att göra med vitbalansen; men allt är blått och gröntonat! Jag trodde att jag hade fått ordning på allt och tog bara ett random kort ut mot gatan och insåg att det röda teglet var orange och allt runt omkring såg ut att vara lite mögelfärgat. Kul.

Så, jag tänker visa er en jättegammal Notd sen i somras; China Glaze Fuchsia Fanatic från Electropop-kollektionen. Det är ett knalligt rosa lack i lite jellystuk. Riktigt fint till lite färg på kroppen skulle jag kunna tro (nu är jag så blek att det är svårt att tänka sig något annat).

DSC_120g3DSC_12h01DSC_11g93DSC_119g7

 

Ja jo jag vet ju varken bu eller bä om det här lacket egentligen med tanke på hur länge det legat i arkivet (jag kommer inte ens ihåg varför jag inte använt den tidigare). Men jag har för mig om att den var lite skir i appliceringen och att det, trots ett par – kanske tre – lager inte riktigt täckte fullkomligt.

Ett väldigt trevligt lack förövrigt. Jag gillade verkligen förra årets vårkollektion, det var fina krämlack i härliga färger som gjorde sig bra hela sommaren. Sådant gillar jag (oavsett likheten med Up & Away-kollektionen från tidigare år!).

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekpris på ca 99 SEK. Finns att köpa hos bland annat kicks, beautybay.com, Eleven.se.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.