Jag har ju haft lite bekymmer med min nya kamera och jag har bråkat fram och tillbaka med inställningarna för att få det rätt. Det jag har konstaterat (med hjälp från er ♥) är att den är sjukt ljuskänslig (om man jämför med min D40) och att vitbalansen blir förvirrad av det dåliga ljuset utifrån.

Bilderna nedan är jag riktigt nöjd med och märker inte alls av det blåtonade ljuset på dem; problemet är väl att jag inte får ordning på bilderna om jag inte tar dem direkt i fönstret och det kan jag ju inte hålla på och göra alla gånger >.< Men, nu har jag kommit en bit på vägen ändå. Tack!

DSC_02h20DSC_021h9

Lacken från Cirque Du Soleil Worlds Away ser ju awesome ut!

You May Also Like

4 comments

Reply

Jättefina bilder, det där kommer gå superbra så snart det fått lite tid. Det är alltid jobbigt att vänja sig vid en ny kamera. Heja!

Reply

Tack Viola! :) Det blir bättre varje gång jag använder den men det är så himla svårt och ovant! :O

Reply

Jättefina bilder :)
Jag har en D3000 och bråkar fortfarande med inställningarna och vitbalansen. Skall tilläggas att det är min första systemkamera :)

Reply

Heh, jag tror att man kommer få jobba på inställningarna under hela tiden man har kameran. Jag fick aldrig ordning på min d40 men det verkar som att jag börjar få lite haj på den här :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.