Andra försöket! (med nya kameran alltså).

Champagnefärgat glitterlack. Först var jag inte speciellt imponerad av det och funderade på att skippa det helt, men jag bestämde mig för att inte göra det. För jag är faktiskt riktigt glad i Champagne Kisses. Ett sprudlande glittrande champagnefärgat lack, ytterligare en fining från Holiday Joy-kollektionen.

Jag skulle nog säga att det är aningen mer åt det bronsiga hållet än vad man ser här på bilderna. Litegrann. Det är en tjusig färg med ett väldigt passande namn; det riktigt gnistrar om det! Jag har två lager här toppat med ett lager Poshe. Jag hade behövt ett till för att slippa den aningen grusiga ytan.

DSC_031f1DSC_03f05DSC_030h9DSC_03g07DSC_0h319DSC_0g325

Det trista med alla lack ur Holiday-kollektionen är att de har haft en förmåga (glitterlacken) att lossna redan samma dag som jag använt det. Jag lackade med CK i måndags, och i tisdags hade det redan chippat och krympt på sina ställen. Förvisso borde jag väl veta att det kan hända med glitterlack, men ändå. Nu har det hänt med varje lack och det är lite småtrist.

Förresten. Jag måste bara fråga. Tycker ni att det är för mycket China Glaze på bloggen? I sådana fall måste ni säga till. Jag vill visa varierande märken och NOTD’s här på bloggen, men senaste halvåret eller så har jag köpt väldigt mycket China Glaze (och fått i present) och då har det automatiskt blivit dem jag visat eftersom det har varit de lack som lockat mest. Så säg till om det är någonting ni tänkt på etc.

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa på bland annat Kicks, Beautybay.com, Ebay & transdesign.com.

 

You May Also Like

10 comments

Reply

Det här hoppade jag dessvärre över men ska nog klicka hem det lite senare. Ser väldigt trevligt ut.

Reply

Det är väldigt trevligt faktiskt! Jag kommer förmodligen klicka hem en till flaska för halva mitt innehåll hade runnit ut när jag fick hem flaskan men orkade inte bråka om det :P Jag gillar att man bara behöver två lager med, eftersom glittret är så täckande!

Reply

Det lacket var faktiskt det enda jag fastnade för i den kollektionen :P Gillar finkornigheten.

Reply

Det är faktiskt riktigt förtjusande! Jag blev mycket mer positiv när jag såg det på än när jag kollade swatches innan jag beställde det :P

Reply

Åh guuud vad snyggt :D

Reply

Tack Sanna! :D

Reply

Jag är sugen på detta, har dock inte bestämt mig än. Jag gillar CG så kör på! ;)

Reply

Du får tänka på det lite till då! :P Amen gud vad bra, då ska jag visa på!

Reply

Så snyggt

Reply

Visst är det? Det är urläckert :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.