tangletangleteezertangleteezer_1_gl

Bilden kommer härifrån.

Jag är lite sugen på att köpa en Tangle Teezer. Jag har hört mycket bra om dem och jag skulle behöva någonting (läs en over-the-top-borste) till mitt hår, någonting som inte sliter så jäkla mycket på mina trasiga hårstrån. Har ni testat någon av deras borstar, hur upplevde ni dem och hur tyckte ni att de fungerade?

Just den här typen går på ca 110 SEK på beautybay.com. Det finns en hel del andra sorter – för barn, leoprints etc – och ser bara för söta ut :P

You May Also Like

20 comments

Reply

Jag är också himla nyfiken på en sån här!:)

Reply

Man kan ju inte bli annat än nyfiken på dem! Det är så många som pratar gott om dem :)

Reply

Jag har en dån borste men ett annat märke. Bästa borsten jag har haft! Sliter inte på håret och är lätt att rengöra. Rekommendera den verkligen!

Reply

Kul att höra! Vad är det för någon? Mitt hår känns så himla slitet just nu.

Reply

Jag tre st Tangle teezers,kan inte vara utan dem o barnen vill inte använda vanliga borstar längre. Om du hittar en som är lika skön fast med skaft får du hojta. Gärna lite mindre yta med borst för bättre precision vid föning. Köpte en annan som såg ut så, men den hade stenhårda borst och gör ont.

Reply

Det måste ju vara nästan högsta betyg alltså :P Nä, jag måste nog ta och köpa en sådan här senare i månaden, alla som sagt någonting om dem verkar så himla nöjda. Jobbigt att den andra versionen var stenhård :/ Det är så trist att köpa någonting som inte visar sig fungera som man hoppas.

Reply

Jag har en sån men tycker inte den var så himla bra faktiskt. Tar evigheter att borsta håret och trots att den heter tangle teezer var den oduglig på att reda ut mina tovor… Har hört så mycket bra om den, så hade kanske lite höga förväntningar men ändå. Jag har tjockt hår med självfall (lockar men inte korkskruvar) som tycker om att tova sig väldigt mycket, så kan ju funka olika bra på olika hår. Jag återgick till min vanliga borste efter några månader i alla fall.

Reply

Det kan ju ha med hårtyp att göra, men man vill ju helst att det ska fungera på precis alla hårtyper! Jag har en skitgammal borste just nu som mest gör mitt hår ont >.<

Reply

Jag har travelvarianten som är lite mindre och har ett lock för piggarna, föredrar den framför originalet faktiskt. Sjuuukt bra borstar i alla fall!

Reply

Åh, men ett lock är ju riktigt smart att ha till! Då behöver piggarna inte gå sönder och så fastnar de inte i någonting om man har med sig den i väskan. Jag måste nästan kolla in den :)

Reply

Själv har jag löst det genom att inte borsta håret. Men jag har en lite annan hårtyp (lockigt) så använder en glestandad träkam för det mesta, eller fingrarna.
Har du testat naturhårsborstar? Typ svinborst och dylikt?

Annars är de säkert bra de där. Om du skaffar en får du recensera, kanske även jag skulle våga mig på en…

Reply

Ibland kan jag låta bli att låta borsta håret och då fungerar det hyfsat, men ibland blir det bara så frissigt och gud vad jag försöker med diverse produkter för att få det att må bättre. Just nu tror jag att det mår rätt kasst, så det kan ju påverka resultatet med borste med!

Jag har en svinborst-borste (också) men den fungerar inte alls på mig :( Men absolut, om jag köper en TT kommer jag självklart recensera den! ^^

Reply

På Eleven så finns det med skaft på tangel teezern. Har för mig att de med skaft är hjärtformade.

Reply

Åh, finns det?! Ska kika in med en gång :)

Reply

Har klickat hem liknade borste på ebay för ca 15 kr. Använder min så mycket att jag vill ha en till :)

Reply

Najs! Femton kronor är ju ingenting för en borste. Du får säga om du gillade den lika mycket som den andra sen :D

Reply

Borsten är helt underbar!

Reply

Kul! Du vill inte länka till den? :P

Reply

Himla nyfiken på en sån borste :) Funderar starkt på att köpa en, dock är mitt hår ganska tjockt så kanske tar lång tid att borsta igenom? :/

Reply

Jag vet faktiskt inte ärligt talat! Jag har inte köpt någon än så jag är osäker på hur den ska fungera på tjockt hår, men jag tror att de ska fungera bra för det med :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.