Jag tror att det är väldigt få märken som inte har en BB-cream i sitt sortiment längre – och ett märke som inte längre står utan är alltså Deborah Milano. De lanserar nu i dagarna sin Deborah Milano 5 in 1 BB-cream.

Samtidigt som det är sagt att den ska ge en jämn, fin täckning är den framtagen för att ge huden en ”oslagbar lyster”. Med egenskaper av en primer ska den hjälpa till att återfukta och hjälpa make-upen att sitta hela långa dagen, och med spf 20 ger den skydd mot solens starka strålar.

 

bbcream

Deborah’s BB-cream kommer i fyra nyanser – 00 Fair Rose, 01 Fair, 02 Beige & o3 Sand. Om någon av dessa är tillräckligt ljusa för att matcha min hudton är ju, som alltid för min del, den mest intressanta frågan innan det ens blir läge att testa om den är så bra som den beskrivs att vara. Jag förmodar att jag missar en hel del fina grejer bara för att de inte är tillräckligt ljusa (men sånt är livet!).

Som alltid, när märken släpper BB-creams, blir jag nyfiken – jag älskar verkligen min från Missha – den gör allt vad den ska plus lite till! Jag har ju dessvärre inte använt någon som (lanserad i Sverige) inte ger snygga ränder i ansiktet på mig.

Men tanke på att Deborah, i sitt tidigare sortiment, har kompaktfoundations som fungerar på mig, kanske det finns någon nyans som fungerar för mig med! Har ni kanske testat denna, gillade ni den?

Deborah Milanos BB-cream har ett cirkapris på 139 SEK. Till lanseringen finns den att köpa för 119 SEK. Deborah’s sortiment finns att köpa i mindre parfymerier samt (jag har inte uppgifter om annat) eleven.se.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag fick en i brevlådan häromdagen och hittills gillar jag den väldigt mycket. Doften luktar lite väl mycket godis, men det tycker jag försvinner efter ett tag. Man blir inte glansig av denna (som man blir av Garniers) och den täcker väldigt bra,vilket är viktigt för mig :)

Reply

Jag fick också en men jag fick en sådan mörk nyans att jag inte kan använda den :P Men kul att du gillar den, jag gillar DM grejer annars :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.