Skärmavbild 2013-01-11 kl. 12.59.24

 
Hur kan det vara bekvämt, någonstans? Skruttkatt ♥

Nä men ärligt, Tonks är ju en i familjen nu och man börjar märka av vad som är hans typiska beteende i jämförelse med de andra. Han låter när han ska hoppa upp någonstans, som att han måste säga till oss att han är påväg. Han spinner jätteroligt, liksom ett kurr i varje andetag och han har sin favoritleksaksråtta som han bär med sig överallt. Han älskar att gosa med de äldre katterna och hoppar gärna in och agerar tvättmaskin om Albus och Com inte är tillräckligt finputsade. Omtänksam liten grabb.

I tisdags var vi hos veterinären och chippade respektive kastrerade honom. Jag jobbade, men sambo sa att han hade varit coollugn. Det är så skönt att det är över (och att jag slapp) – jag höll ju på att dö kattmammadöden när jag var med Albus och de tog fram den där värstingkanylen som skulle stickas i nacken. Usch och fy. Men ja. Nog om det. Nu ska jag fortsätta gosa med mina pälsbollar.

You May Also Like

4 comments

Reply

Söööööt! Katter är för härliga. Alla har de sin personlighet.

Reply

Haha ja de har ju det, våra tre är så himla olika varandra :)

Reply

Tack så mycket =)
Oj så söt kisse =)

Reply

Så lite så! Visst är han <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.