Cascade Cool släpptes med Essie’s sommarkollektion och är ett krämlack i bländande rosa. Väldigt rosa. Jag tror inte det finns några andra ord för att beskriva det här lacket. Kanske ROSA(!), eller något mer slående.

Jag gillar rosa med glassflakes, rosa med skimmer av olika slag och bleka pastelliga rosa nyanser. Sådana här nyanser brukar jag inte ha på mig, men jag trivdes rätt bra i Cascade Cool.

 

DSC_03g64DSC_040n2DSC_0h379DSC_037g0DSC_03h74

Jag har två lager Cascade Cool här, toppat med ett lager Poshe. Jag har ingenting att säga om torktiden för den var kalas! Jag gillar Essies formula men jag har väldigt svårt med den nya breda penseln. Den täcker i stort sett hela mina naglar (mitt lillfingrer dränks i färg) och jag har lite svårt att få det jämnt. Men det går bra bara man tar det lite lungt!

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK och finns att köpa på bland annat H&M, Åhléns, Kicks, Beautybay.com & transdesign.com etc.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.