reafynd

 

 

Nu har vi förvisso kommit in en bit in i Januari, men ändå! Gjorde ni några reafynd i mellandagarna/början av Januari?  Själv har jag inte gått så mycket på stan sen jul; det enda jag handlat i sminkväg på rean var ett Lumene Lip Laquer Gloss för 33 SEK på Åhléns. Klistrigt och galet fint, det var väl mitt reafynd det.

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag köpte också lumene lip laquer också, fast på kicks. Beställde 5 färger för jag har hört mycket bra om dom:) Jag var aldrig ute på stan utan klickade hem en del, köpte ett par lack OPI DS lack från ebay, även om det inte var ett mellandagsrea fynd så är de grymt fina!

Reply

De är ju helt fantastiska! Lite klistriga, men färgen sitter så länge och nyanserna är kalassnygga :D Äsch, det var ju ett fynd ändå (om man jämför med vad Ds-lacken kostar i Sverige alltså!).

Reply

Mitt bästa reafynd var Ro’s Argan Body Conditioner från Lush, som jag köpte för halva priset på Lush hemsida. Har velat ha den i nästan ett år, men den är så dyr så gissa om jag blev glad över mitt fynd :D

Reply

ÅÅÅH, varför har jag inte kommit mig för att kolla in lush rea? :O Kul att du fyndade den!

Reply

Helt klart Fundamental paletten från Illamasqua! Var 34£, nu 10£. :D Sedan ett par andra saker därifrån för 5£ styck.

Reply

Men jisses, det måste jag kalla kap :O

Reply

Ett enda ynka Isadora lack på Åhléns, jag vet inte ens om jag är så sugen på det längre… Den här rean har jag inte direkt shoppat loss!

Reply

Nu blev jag ju nyfiken över vad det var för Isadora-lack :P Nä, den här rean har inte alls varit speciellt lockande för mig heller men jag har jobbat en del (och inte kunnat gå så mycket och rota, haha) så det kanske har med det att göra :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.