Notd: Nailsandwich – China Glaze Pizzazz & OPI Step Right Up!

I lördags var jag och familjen på en lite sen engelsk julmiddag ordnad av min fina kusin och hennes (surprise!) engelska fästman. De hade ordnat med världens kalas och maten var utmärkt och sällskapet likaså.

Jag hade i alla fall tankarna på att jag enbart skulle bära China Glaze Pizzazz och började måla på med en optimism som försvann efter tredje lagret. Efter mycket om och men lyckades jag få bort nästan allt glitter på fingrarna (ansiktet och gud vet var det hamnade) och bestämde mig för att göra en Nail-Sandwich istället.

DSC_051b3DSC_05g29DSC_0f520

Tre grejer ska påpekas.

1. Jag började med ett lager OPI Natural Nailstrenghtener (tack mamma!). Fortsatte med ett lager OPI Step right up!. Målade ett lager China Glaze Pizzazz. Därefter ett lager OPI Step right up! Och så toppat med ett lager Poshe (som börjar bli lite för kletigt för att jag ska vara nöjd över det jag har kvar). Kalasenkelt i vilket fall som helst!

2. Det var totalt omedgörligt att fotografera (jag skulle göra det hos mamma och pappa med andra ljusförhållanden än hemma) och därför tog jag tacksamt emot tipset jag läste hos Emelie, gällande att fotografera mot svart bakgrund. Finemang för en ljus lackning som denna! 

3. Mina stackars nagelband. De läker aldrig. De är såriga och jag tycker att det är så tråkigt att visa upp dem när de ser ut såhär. Jag måste ständigt bada i handkräm och inte ens det hjälper. Jag använder min Climb-on-present dagligen men jag tror jag behöver en handkräm i samma stuk för att de ska må bättre. Eller så kanske vintern kan försvinna istället.

Men i alla fall. Jag är mycket nöjd med min första nail-sandwich och kan inte förstå att jag inte gjort det tidigare. Det var lätt, kul och framförallt riktigt sött. Jag har fått massor av komplimanger, både av kollegor och släkt! ♥