I lördags var jag och familjen på en lite sen engelsk julmiddag ordnad av min fina kusin och hennes (surprise!) engelska fästman. De hade ordnat med världens kalas och maten var utmärkt och sällskapet likaså.

Jag hade i alla fall tankarna på att jag enbart skulle bära China Glaze Pizzazz och började måla på med en optimism som försvann efter tredje lagret. Efter mycket om och men lyckades jag få bort nästan allt glitter på fingrarna (ansiktet och gud vet var det hamnade) och bestämde mig för att göra en Nail-Sandwich istället.

DSC_051b3DSC_05g29DSC_0f520

Tre grejer ska påpekas.

1. Jag började med ett lager OPI Natural Nailstrenghtener (tack mamma!). Fortsatte med ett lager OPI Step right up!. Målade ett lager China Glaze Pizzazz. Därefter ett lager OPI Step right up! Och så toppat med ett lager Poshe (som börjar bli lite för kletigt för att jag ska vara nöjd över det jag har kvar). Kalasenkelt i vilket fall som helst!

2. Det var totalt omedgörligt att fotografera (jag skulle göra det hos mamma och pappa med andra ljusförhållanden än hemma) och därför tog jag tacksamt emot tipset jag läste hos Emelie, gällande att fotografera mot svart bakgrund. Finemang för en ljus lackning som denna! 

3. Mina stackars nagelband. De läker aldrig. De är såriga och jag tycker att det är så tråkigt att visa upp dem när de ser ut såhär. Jag måste ständigt bada i handkräm och inte ens det hjälper. Jag använder min Climb-on-present dagligen men jag tror jag behöver en handkräm i samma stuk för att de ska må bättre. Eller så kanske vintern kan försvinna istället.

Men i alla fall. Jag är mycket nöjd med min första nail-sandwich och kan inte förstå att jag inte gjort det tidigare. Det var lätt, kul och framförallt riktigt sött. Jag har fått massor av komplimanger, både av kollegor och släkt! ♥

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh men så snyggt det är med svart bakgrund! Som du säger är det toppen för den här manikyren (och alla andra tycker jag ;)) synd att dina nagelband är så ledsna, de har handkrämen på Addnature.com :)

Reply

Jag fick ju tipset från den bästa! <3

Jag håller fullkomligen med - det är ju många andra bloggare som kör mot svart bakgrund och det är ju helsnyggt, men sen är jag ju lite för det här med vitt med så jaa, jag är lite tvådelad där. Jag tror att det är jobbet som bidrar till att de aldrig läker, men jag hoppas att de kan göra det. Så småningom :P

Reply

Herregud vad fint! Nu måste jag kanske vara tvungen att köpa båda dessa lack för att kunna härma dig ;) Angående dina nagelband, jag har inte ens tänkt på att de är ledsna, du behöver verkligen inte skämmas!

Reply

Åh vad kul att du gillade det! Jag tror säkert att det går kalas med andra glitterlack/skira lack men jag måste ju säga att den här kombon var oslagbar. Vad söt du är! Jag försöker ju göra allt för att ni ska slippa se alla trasiga nagelband men ibland går det bara inte. Till och med mina fingrar är torra, så jag är glad att det inte stör mer :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.