Jag vet inte hur länge jag haft Fallen Angel i min låda men jag vet att jag haft det på naglarna flera gånger, bara det att jag aldrig riktigt fått det på bild. Jag vet inte om det är skimret, eller nyansen, men det är skitsvårt att få på bild. Kanske om jag hade fotat mot svart bakgrund?

I alla fall, det är ett jättefint lack. Jag vet inte riktigt varför jag inte har fler lack från Viva la Diva. Det är ett rätt trevligt märke som jag borde använda mer grejer från :P

DSC_05h32DSC_05h52

DSC_05g58

Jag har två lager Fallen Angel här.  Första lagret blir lite skirt och ojämnt, men andra lagret räddar hela lackningen. Jag älskar djupet i det här nagellacket; massvis med galet skimmer, blått, röttrosalila? Jag kan inte bestämma mig.

Vad gillar ni viva la divas lack? Har ni kanske det här? Vad tycker ni?

Viva La diva Absolutely fabulous Nails innehåller 9 ML och kostar ca 50 SEK.  Finns att köpa på Åhléns och Nelly.com. Förr fanns det även produkter på Lindex & Kicks, men jag är osäker på om det finns där nu.

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag fick detta och nr 112, Green Mamba av min bror i juklapp, har inte testa dom än. Jag tror att jag komme gilla 121, Fallen Angel mest. ^^

Reply

Jag tror inte att jag vet vilket Green Mamba är, det måste jag kolla upp! Fallen angel är verkligen jättefint :)

Reply

Gillar nyansen ^^ Hade nästan precis samma färg på glittret i mitt förra set akrylnaglar :)

Reply

Åh! Det måste varit kalassnyggt :) Gör egna akrylnaglar eller går du till salong?

Reply

Alltså, så många gånger som jag har hållit i detta och sedan inte köpt det! GAH! Nu måste jag ju >.<'

Reply

Det tycker jag att du ska göra, det är så himla fint :D Jag tror du kommer gilla det!

Reply

Har du många andra från Viva la Diva? Jag har bara två, som jag inte använt på typ hundra år, så jag kan inte riktigt uttala mig om kvalitet och så… Är de värda 50 SEK?

Reply

Det här är värt 50 SEK, det tycker jag ju. Men annars är jag ungefär som du. Jag tror att jag har två lack sedan tidigare och de gillar jag inte alls :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.