Januari månad (fram till igår) har varit en lång kraftmätning. Jag har gått på nålar, hoppat upp och ner, klämt och känt och dreglat och gnällt över vädret. Vad snackar jag om? Jo – jag snackar om att jag inte kunnat sätta tänderna i min fantastisksupermegaduperfina Too Faced Sweet Indulgences-box förrän nu.

Eller ja, jag förmodar att ni tycker att jag är galen. Men alltså – jag kan bara inte sätta fingrarna i någonting förrän jag tagit bilder till bloggen. Januari har alltså varit en långdragen väntan (en helt idiotisk sådan egentligen) men nu fick jag äntligen tid och möjlighet till att få ordning på det. Till hälften i alla fall.

DSC_056h5DSC_05h69DSC_05h71

 

Boxen kom i en fantastisk kartong (med beskrivning av alla produkter på baksidan och som jag naturligtvis glömde fota), och i en ännu mer fantastisk rosa metallask.

Innehållet är naturligtvis ännu bättre än utsidan. Två lager. Ett med tolv ögonskuggor, det andra med en fullsize Shadow Insurance, två bronzers, en highlighter, två rouge, en pensel och ett par eyecharts. I det här inlägget tänkte jag att vi kunde se över skuggorn!

DSC_05k80

 

Boxen innehåller alltså 12 skuggor. De skimriga skuggorna är rätt överrepresenterade i den här paletten, med bara ett par, tre matta skuggor (och ett par som verkar matta men som har tokmycket glitter i sig). Men med tanke på att jag äger mina Sleek I- Divine Matte-paletter gör det inte så mycket att avsaknaden av matta skuggor är, eh, rätt stor.

Jag har några av skuggorna sedan tidigare (Gum Drop,  Satin Sheets bland annat), men annars är de flesta nya i min samling.

 

DSC_05h91DSC_06h32

In the Buff, Copper Peony, Peach Fuzz, Teddy Bear

DSC_05k93DSC_065g5

Marshmallow, Gum Drop, Lovely Dovey, Malted Milk Ball

DSC_06k05DSC_063h3

Satin Sheets, Honeymoon, Nice Stems!, Pastille

DSC_059k5DSC_06g64

Nice Ash, Cop a Teal, Cherry Cola, Black Sugar

Åh, jag vet inte var jag ska börja! Alla skuggor är swatchade över Too Faced shadow Insurance. Det är av varierande kvalité, eller snarare pigmentering; de matta skuggorna med stora glitterkorn i sig är de man behöver jobba lite extra med.

Min favoritkvartett är den andra; den med Satin Sheets och de gröna skuggorna (hallå, det var väl inte speciellt överraskande?). Dock var Pastille, den mörkgröna skuggan, mindre pigmenterad än vad jag trodde. Jag fick använda mycket skugga för att få den färgåtergivning jag ville (men det kan lätt ordnas med en klistrig bas).

Nice Ash är SJUKT pigmenterad och detsamma gäller Nice Stems! Cop a Teal är en annan favorit. Peach fuzz, som var en storfavorit innan jag pillade i den, visade sig att inte skimra lika snyggt som i paletten men är fortfarande en väldigt bärbar och bra skugga. Den kan bli riktigt snygg i en mjukare make. Satin Sheets ska vi inte tala om, fantastiskt skimmer all over.

Och ja. Vad ville jag säga med det? Att jag är rätt förtjust i alla skuggor och att jag gladeligen använder den här på en gång. Idag. I morgon. Igen. Tack fina, fina sambo för klappen ♥

You May Also Like

2 comments

Reply

Den väntan känns igen ;)

Vilken underbar palett. Helt perverst fin! Jag vill också gärna ha den, men skaffade UD Vice istället. Men, åh, jag vill ju ha båda!

Reply

Heh! Skönt att jag inte är ensam ^^

Den är SJUKT fin. Jag är så glad att jag fick den i julklapp (sjukt överraskad dessutom). Men din UD vice-palett är ju skitfin den med :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.