När Kicks lanserade sin egen produktlinje var Jewel of Denial det första jag kastade mig över. Det är grönt, det är mörkt och det skimrar. Det fick mig på grönt!

Det är kul när kedjor som Kicks ordnar med egna märken såhär. Jag är bra sugen på att testa mer ur sortimentet och jag har redan en storfavorit därifrån – Kicks Mush have Blush. Men nog, det var nagellack vi snackade om här.

DSC_067f0DSC_0g684DSC_06f90DSC_06g85DSC_0g683

 

Första lagret är aningen skirt. Andra lagret ger en jämn och fin yta. Toppat med ett lager Poshe är det blankt, snyggt och det torkar snabbt och bra.

Jag gillar att Kicks varit kloka nog att egentligen inte ha en fyrkantig kork. Fyrkantiga korkar är värdelösa (det fungerar ju inte i handen alls!) utan att det fyrkantiga bara är ett pre-lock till den vettiga, runda, korken. Lite onödigt, men ja, helt oväsentligt med tanke på att lacket är tokfint.

 

Kicks Nail Lacquer innehåller 10 ML och finns i 22 nyanser. De kostar 69 SEK och finns givetvis att köpa på KICKS ;)

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Nää men vilket antiklimax! Jag har kikat på det här många gånger men inte köpt det, och tur var väl det för ärligt talat tycker jag inte det ser så whoop ut som det gör i flaskan. 69 kronor sparade där! :P

Reply

Haha, men det är ju awesome i sådana fall! Visserligen tycker jag inte att bilderna visar upp precis allt det har, men någonting åt det här hållet :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.