Oftast brukar jag lämna de lack
jag ser fram emot mest i en kollektion till sist och väljer att använda de jag minst är sugen på först. I det här fallet vände jag på proceduren – det gick bara inte att hålla sig undan totalmegafantastisktunderbaraobegripliga Running in Circles.

Det här gröna (hehe, rätt obvious ändå) lacket kommer från China Glaze’s Cirque Du Soleil Worlds Away-kollektionen. Om jag minns rätt släpptes inte de här lacken alls i Sverige och jag är verkligen glad att jag fick dem i julklapp ♥

DSC_07h20DSC_0h728DSC_0h730DSC_07h18DSC_0h732DSC_07h45

 

Visst är det fint? Jag vet att det kanske är fånigt att bli alldeles överexalterad för ett lack, men alltså. Det är ju bara hej-dundrande-fint. Jag lackade tre lager för att få det täckande. Hade kanske klarat mig på två men jag la på ett tunt tredje lager bara för att. Det torkade fint och var trevligt att lacka med överlag. Jag kunde inte slita ögonen från mina fingrar under hela tiden jag bar det. Det liksom lyste på fingrarna, bländande skönt.

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Just det här lacket finns inte att köpa i Svensk handel (Annars kan man handla cHg på Kicks, Åhléns). På utländska sidor som beautybay.com, beautyjoint.com, ebay etc, finns ofta ett större urval av ChG’s kollektioner.

You May Also Like

8 comments

Reply

Såå fint!

Reply

Tack Malin! Btw, du har kommit igång ordentligt med ditt smink igen :D Tänk om man kunde ha samma tempo som du!

Reply

Åh vad fint!!

Reply

Visst är det kanon? :D

Reply

Jahapp, då blev det beställt idag! Kunde inte avhålla mig, du får sluta ta så snygga bilder ;)

Reply

Haha, jag kan börja med sämre bilder om du vill x) Men det är ju kul att du gillade det! Jag tycker att det är helt fantastiskt. Har du fått hem din flaska än?

Reply

Läckert!

Reply

China Glaze kan ju verkligen sin grej!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.