Vad gör ni när ni behöver få en knuff inspiration? 

Ibland låter jag själv bara spärren försvinna av sig själv, eller så matar jag mig själv med blogginlägg, youtubevideor och annat smått och gott bara för att försöka få en kickstart igen. Jag kan känna mig rätt off i tider som dessa, grå, regniga och halvvintriga. Det blir inte så mycket d-vitamin att prata om och ibland tryter inspirationen mer än vanligt.

Det har varit några riktigt trista och hemska dagar i Norrköping nu och jag känner hur allt bara dalar! Känner ni detsamma? Det är väl en naturlig reaktion på den här årstiden, förvisso, men jag vill ju inte komma ur form helt och hållet :P

 

DSC_129g2

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag kör på samma gamla vanliga sminkrutiner, så jag behöver ingen vidare inspiration :P När det känns som värst tror jag dock att det är klokt art inte ”släppa taget” helt, men inte heller tvinga sig själv för mycket.

Vädret lämnar mycket att önska för tillfället, men jag avskyr kyla så det kunde vara värre! ;)

Reply

Jo men jag tror det har med det att göra med. Jag vill inget annat än att spotta ut grejer här men samtidigt så går det bara inte >.< Men jag tvingar mig själv att måla naglarna osv så att jag ändå håller tågan uppe. Men vem gillar kyla? :P Eller ja, det finns det ju de som gör men när det är så här ombytligt. Nej tack!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.