Jag ogillar att gå med bara naglar, så det finns alltid nagellack att visa upp här i bloggen! Oavsett om inspirationen och kreativiteten tryter så finns det alltid fina nagellack att tillgå, och blåglittergröna Water you waiting for, från Cirque du soleil-kollektionen, är inget undantag.

DSC_08g34DSC_084g5DSC_0g850DSC_08g53

 

Det är ett urvackert lack. En nackdel är att min flaska är väldigt tjock i konsistensen, segt. Det är svårt att lacka med och det tog tre, väldigt hemska lager, att få det täckande. Nästa nackdel är att det ÄTER ÖVERLACK. Jag hade två lager överlack och hade ändå behövt ett till. Eller kanske två.

Knottrigt och lite smått glanslöst var det inte alls lika tjusigt som det hade kunnat vara (innan det börjat gnaga på överlacket och det fortfarande var glansigt var det tokfint). Ett fint lack, men väldigt hungrigt på överlack och väldigt jobbigt att lacka med.

 

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Just denna kollektion kom inte till Sverige, men finns att tillgå på utländska hemsidor.

You May Also Like

4 comments

Reply

Så vacker färg! Blev med sugen på blått nu!

Reply

Det är verkligen sådär sjöblågrönt. Jag gillar det också väldigt mycket .)

Reply

Mm, så himla fint, vill verkligen ha detta.

Reply

Det är kanonfint! Men formulan var lite knepig som sagt, men det kan vara för att min flaska stått öppen :/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.