Jag vet inte om ni har märkt det än, men det har tillkommit en liten box i min meny till höger. Det är nämligen så att jag gått med i Sigmas affiliate-nätverk. Jag blev tillfrågad via mail för ett par veckor sedan, och med tanke på att jag är väldigt nöjd med mina produkter därifrån tackade jag ja.

För bloggen kommer det innebära produkttips, diverse rabattkoder och nyheter från Sigma – och den redan nämnda bannern såklart. Inläggen kommer vara tydligt markerade som reklam.

sigmalogo

Så ja. Inga större förändringar med andra ord, men ändå litegrann. Jag tänkte bara passa på att tipsa om att Sigma, under februari månad, erbjuder 10 % rabatt på hela köpet vid en beställning om ni anger rabattkoden BASE2013.

Behöver jag säga att jag själv är sugen på att beställa hem lite grejer? Först och främst tänker jag väl på en fullsize E25 Blending Brush som jag bara har i travelsize-version.

Det här inlägget innehåller Affiliate-länkar.

You May Also Like

2 comments

Reply

Skickar lite #nätkärlek till dig idag! //Malin

Reply

Men åh, tack snälla rara! Vad glad jag blev :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.