Jag och Emilie har kännt varandra i många år. Allt började med en gemensam kärlek till Harry Potter, fan-fiction och ett liv på nätet. Vi träffades på en svensk Harry Potter-community som hette Hogwarts.nu, som de sedan var tvungna att stänga ner pga Copyrightat namn och för lite pengar.

Åren gick och jag och tjejerna jag hade lärt känna via Hoggy började glida isär, men så påpekade min och Emilies gemensamma vän Emy att vi nog var lika galna i nagellack! Så jag och Emilie tog upp kontakten igen och det är jag så fruktansvärt tacksam över. Vi har utbytt mycket via nagellacksbloggandet, tjänster och gentjänster, vardagspepp och stöd – precis som tjejerna på Hoggy alltid gjorde för varandra.

Är det då inte passande att det gästinlägget jag har åt er idag visar en design i kärlekens tecken?

Valentine's Day: Stripes and lace by Honeymunchkin.com

Jag har använt mig av två lack från OPI’s Pirates of the Caribbean-kollektion, det gröna heter Stranger Tides och det rosa heter Sparrow Me the Drama (swatches på hela kollektionen finns här) och OPI’s Alpine Snow. Ränderna är gjorda med tejpbitar jag klippte i smala strimlor och spetsen med hjärtana på är gjord med en dotting tool.

Emilie, du och jag ses på lördag, jag längtar så ofantligt!

Hoppas ni, Emilies fina läsare, har en underbar Alla Hjärtans Dag, oavsett om ni firar eller inte! Stora kramar från Emelie aka. Honeymunchkin (eller Mysticora, om ni också hängde på Hoggy!)

…..

Emelie James

You May Also Like

6 comments

Reply

det här kanske är något för dig emilie^^ fanns som lila sammetsnagellack oxå:P

http://nelly.com/se/sk%C3%B6nhet-kvinna/sk%C3%B6nhet/nageldesign/ciate-1423/caviar-manicure-210356-3895/

Reply

Åh vad söt du är Dory! Jag har faktiskt funderat på att testa det där någon gång men det har bara inte blivit av :P

Reply

Jättefin lackning :) tänk om man själv var så kreativ :) verkligen superfint!

Reply

Emelie är så himla duktig! Du borde spana in hennes andra nageldesigner :)

Reply

Så himla himla gulligt!

Reply

Emelie är så himla duktig :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.