Jag vet inte hur det är med er, men jag älskar Too Faced’s kollektioner. Förpackningarna är ljuvliga och genomtänkta och känns så himla lyxiga och hej-jag-kan-inte-sluta-titta-på-den-här-asken-jag-börjar-bli-orolig-för-mitt-eget-välbefinnande-aktiga.

Boudoir Beauty Collection är inget undantag.

 

Skärmavbild 2013-02-07 kl. 08.48.43

 

Too Faced Boudoir Eyes Eye Shadow Collection: Innehåller 9 ögonskuggor i olika finish. på Beautybay.com kan man läsa följande: ”Too Faced Boudoir Eyes Eye Shadow Collection contains all the shades you need to create soft, sexy and sultry looks”. På kicks.se kostar Boudoir Eyes Eye Shadow Collection 369 SEK, och på beautybay.com har den ett cirkapris på 300 SEK.

 

 

Skärmavbild 2013-02-07 kl. 08.48.30

 

Too Faced No Makeup Makeup Face Palette: Innehåller allt för att få en sådan där no-make-up-feeling som man strävar efter rätt ofta. Med både krämrouge, rouge i puderform, concealer, bronzing veil och luminiser är det tänkt att kunna skapa en sådan look. På kicks.se kostar No Makeup Makeup Face Palette 409 SEK, och på beautybay.com har den ett cirkapris på 322 SEK.

 

 

Skärmavbild 2013-02-07 kl. 08.48.17

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush: En trio rouge som kan använda både tillsammans och var och en för sig. Det är en söt blandning av ”rose, coral and peach” och är tänkt att ge den där perfekta glow-rouge-känslan. Innehåller 5,5 g. På kicks.se kostar Sweethearts Perfect Flush Blush 339 SEK, och på beautybay.com har den ett cirkapris på 249 SEK.

Min favorit i den här urfina vårtrion är Sweethearts Perfect Flush Blush. Hur kan man inte gilla den? Det ser alldeles ljuvligt ut. kanske kan det bli en present till mig själv. Ibland kan det vara kul att köpa någonting som man inte tänkt unna sig själv bara för att man kan. Hm. Jag får nog smaka på den karamellen ett par gånger, för det ser ju helt kanon ut. Jag kommer i vilket fall som helst köpa den från beautybay i sådana fall, för det är ju faktiskt skillnad i pris (när de dessutom kör fraktfritt och allt!).

Är det någonting ni faller för såhär på rak arm? Vad tycker ni om min favorit? Är den lite för mycket eller bara väldigt väldigt fin? :P

You May Also Like

2 comments

Reply

Ja, så fort jag såg Sweethearts Perfect Flush Blush blev jag helt kär! Fast Boudoir Eyes Eye Shadow Collection såg ju också helt underbar ut :) Åh, det är inte bra att läsa såna här inlägg när jag inte har några pengar :P

Reply

Men rouget ser ju FANTASTISKT ut! :P Det går ju inte att förneka, och visst, ögonskuggepaletten ser också kalas ut men kan jag lägga vantarna på rouget så är jag nöjd x) Nä jag vet, det är skitjobbigt att skriva dem med när man själv inte har så mycket att röra sig med :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.