IsaDora Multi Vitamin gloss

IsaDora släpper lite glossiga nyheter i lagom tid till att jag håller på att dö vitaminbrist-döden. Multi Vitamin gloss ger läpparna en riktigt vitaminkick och gör dem mjuka och återfuktade. De släpps i fyra nyanser; 01 Almond, 03 Lychee, 05 Mandarine & 07 Pomegranate.

 

 

Skärmavbild 2013-02-08 kl. 09.46.20

 

 

Jag tycker att de ser jättefina ut! Tydligen ska de lukta fruktigt och sött och vara lite klibbiga men inte för mycket och så vidare. Jag kommer förmodligen spana in dem här nästa gång jag går ner på stan. På bilderna ser ju allesammans kalas ut, men jag har en föraning om att de inte kommer ge speciellt mycket färg.

Såhär tycker jag att Lychee, mandarine och Pomegranate ser kalasfina ut allesammans, och känner att Almond lockar minst. Men kanske slutar det med att jag tycker att den sistnämnda är den tjusigaste, trots allt? Ibland blir det ju inte alltid som man tänkt sig!

 

Multi Vitamin Gloss kommer ingå i ordinarie sortiment och har ett rekommenderat pris på 119 SEK.