Det här är faktiskt det första krämlack jag testat från Zoya! Jag har annars mina storfavoriter (ledtråd:sparkle), men inte kommit längre än till just den finishen. Zoya Yummy är blå-dammig saga. Jag vet inte om jag har någonting som ser exakt ut som det här i mina lådor, men det är ändå en nyans som inte känns helt obekant.

Det här är faktiskt ett av de lack jag fick av SaintBella innan hon flyttade ifrån Norrköping. Det har legat i sin påse och väntat på att få bli använt!

DSC_09f06DSC_09f05DSC_0f900

 

Det var riktigt trevligt att lacka med, även om jag kan tycka att Zoyas pensel är i det tunnaste laget. Men nu tyckte jag att den passade rätt bra, snarare. Det är lustigt hur olikt man vill ha det ibland. Om jag inte hade slarvat på ett par av naglarna hade jag nog klarat mig undan med ett lager, men det blev lite streaky på sina ställen och därför fick jag pensla på ett andra lager.

Men torktiden var riktigt fin och ja, det är ett helt okej lack i alla bemärkelser!

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag har faktiskt inte testat något lack från Zoya, underligt nog. Det borde jag för sjutton göra!

Reply

Det borde du verkligen göra! :P De är jättefina! Jag älskar ju Charla, Ivanka och Mimi :P

Reply

Måste verkligen testa fler krämlack från Zoya eftersom jag ÄLSKAR deras andra finishar. Jag är jju en av de få som trivs perfa med deras smala pensel.. =)

Reply

Det är ungefär min åsikt med! Zoyas lack levererar så himla och om krämlacken ska vara såhär vill jag gärna testa fler :P Alla kan ju inte gilla de här tjocka penslarna (IsaDoras är för breda för min del) men jag gillar något mittemellanting. Men jag tycker att Zoyas pensel är helt okej ändå!

Reply

Vilken gullig blå färg. Jag som vanligtvis inte ens gillar blått på naglarna :)

Reply

Och jag som älskar blått på naglarna! Det är kul hur olika man kan vara :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.