Jag brukar ha rätt bra koll på mitt lager av nagellacksremover här hemma, och ha rätt bra koll på när det börjar ta slut, men det visade sig att jag inte hade det den här gången. En halv flaska remover kvar, paniik! Det går ju inte för sig, eller hur?

Förra gången jag var hemma blev jag därför glatt överraskad – mamma hade varit på Lidl och köpt ett par flaskor av Cien’s polish remover till mig. Jag har inte använt den ”nya” versionen än (den med pumpanordningen) men det ska bli ändring på det nu.

DSC_0g912

Jag har för mig om att de har tagit bort aloeveran från den här versionen, så jag hoppas inte att den kommer torka ut mina naglar. Jag upplever i och för sig att alla nagellacksremovers torkar ut med tanke på hur ofta jag använder det, men ändå.

En flaska kostar cirka 16 SEK och innehåller 200 ML.

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag har fortfarande ett litet lager av deras gamla formula hemma, men tyvärr så upplever jag att även den torkar ut mina fingrar nu för tiden.

Reply

Allt torkar ut mina händer nu på vintern, förvisso, men det är ju dumt om du upplevt att den blivit sämre? Jag upplever dock att det mesta torkar ut mina naglar, oavsett årstid. Så det kanske bara är att mina naglar borde skötas om lite bättre :P

Reply

Sämre och sämre vet jag egentligen inte om jag ska vara helt ärlig, men det känns som om mina naglar och fingertoppar har blivit övermätta på Cien. En gång i tiden älskade jag ju den removern, men nu är det så illa med mina naglar att jag var tvungen att tömma en flaska av det för att inte råka välja den av misstag.

Reply

Ah! Dina naglar har blivit mättade på Cien helt enkelt! Trist när det fungerat bra tidigare (och är, eller i alla fall var då, prisvärt).

Men oj, ja det låter ju inte alls bra. Jag måste ändra någonting i min nagelrutin i vilket fall som helst. Det får kanske bli removern när de jag har tar slut >.< Jag har inte riktigt råd att inte använda det jag har just nu :P

Reply

Min remover tog slut idag och jag har panik! Måste beställa ny snarast :P

Reply

Du får springa till Lidl i västervik och köpa på dig några x) Mamma har köpt dessa där!

Reply

Alltså jag använder den här och tycker det funkar bra så länge man oljar och smörjer nagelbanden efter :) bra val :)

Reply

Ja men precis, typ min uppfattning med. Sen att den har ett bra pris gör ju inte saken sämre :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.