Har ni sett den här lilla söta paletten? Den innehåller 6 matta skuggor och sägs vara ett fint komplement till de andra naked-paletterna. Fyra av skuggorna är nya och två av dem finns med i tidigare paletter av samma slag.

Det jag gillar med den här lilla versionen är att den är lite mer ta-med-sig-vänlig. Sen är jag ju väldigt förtjust i matta skuggor! Om man har en liten peng över kanske det här är en toppen-palett att ha i handväskan.

urde0693f_1_l

 

Ett cirkapris på  ca 205 SEK. Finns här.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ser ju väldigt lockande ut :) kul att det bara är matta skuggor i :)

Reply

Ja men visst är det? Jag dras alltid till paletterna med bara matta skuggor, det måste väl vara min grej :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.