Surreal appeal kom med Cirque de Soleil-kollektionen som släpptes nu vid årsskiftet och är en rosa historia i krämfinish. Jag dras verkligen till krämlacken såhär års, jag väljer dem konstant och ständigt framför allt med glitter i.

Jag är faktiskt VÄLDIGT förtjust i den här nyansen. Den är inte riktigt sådär barbierosa som de flesta rosa lack kan vara, men jag har svårt att sätta fingret på vad det är. Det gör det väldigt fint i vilket fall som helst!

DSC_0v787DSC_07g80DSC_07g82DSC_077g6

 

Om jag ska vara ärlig minns jag inte om jag har två eller tre lager här. Jag lackade med det för ett par veckor sedan och sen bara glömde jag av att ha koll på hur många lager det var.

Jag tyckte att det var lättlackat och att det torkade fint med Poshe. Jag är/var riktigt förtjust i  Surreal appeal och bar det faktiskt över genomsnittstiden för hur länge jag brukar bära mina nagellack. Rätt bra betyg med andra ord.

China Glaze innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 98 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh vad fint! Tycker du att det är en korrekt färgåtergivning på dina bilder? Är inte så förtjust i mörkare rosa lack mot min hudton nämligen :)

Reply

Åh, nu blev jag osäker bara för att du frågade! Jag tyckte att det var en bra färgåtergivning! Men så googlade jag på swatches på samma lack och jag tycker att många andras versioner ser mörkare ut så jag blir inte riktigt klok på det. Jag frågade min sambo om han tyckte att det stämde överens med mina bilder och han tyckte det iaf :P Kanske inte det mest ultimata svaret dock >.<

Reply

Haha, det är himla krångligt med färgåtergivning! Får se hur det blir med det här lacket. Köpte CG – Running in circles på grund av dig dock, älskar det!

Reply

Det är sjukt krångligt! Jag kommer ihåg att jag hade velat slå ihjäl Kicks Gröna lund om jag hade kunnat! Aldrig varit med om maken till svårfotat lack alltså, hemskt! Jag blir ju lite stolt när du säger så, kul att bidra till någons shoppingbehov (haha!). Stor kram!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.