Notd: China Glaze Surreal appeal

Surreal appeal kom med Cirque de Soleil-kollektionen som släpptes nu vid årsskiftet och är en rosa historia i krämfinish. Jag dras verkligen till krämlacken såhär års, jag väljer dem konstant och ständigt framför allt med glitter i.

Jag är faktiskt VÄLDIGT förtjust i den här nyansen. Den är inte riktigt sådär barbierosa som de flesta rosa lack kan vara, men jag har svårt att sätta fingret på vad det är. Det gör det väldigt fint i vilket fall som helst!

DSC_0v787DSC_07g80DSC_07g82DSC_077g6

 

Om jag ska vara ärlig minns jag inte om jag har två eller tre lager här. Jag lackade med det för ett par veckor sedan och sen bara glömde jag av att ha koll på hur många lager det var.

Jag tyckte att det var lättlackat och att det torkade fint med Poshe. Jag är/var riktigt förtjust i  Surreal appeal och bar det faktiskt över genomsnittstiden för hur länge jag brukar bära mina nagellack. Rätt bra betyg med andra ord.

China Glaze innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 98 SEK.