Skärmavbild 2013-02-14 kl. 10.41.03

 

 

Svenska Waterclouds lanserar en ny produkt: Moisturizing Color Mask. MCM verkar vårdande, reparerande och skyddande för hårets färg och innehåller blomextrakt från Golden Samphire som agerar med färgbevarande effekt. Enligt Waterclouds innehåller MCM ett helt gäng nyttigheter för håret. Den masseras in i fuktigt hår och ska, för bästa effekt, sitta i håret i 5-10 minuter innan den sköljs ur grundligt.

MCM innehåller även argan oil (tillför fukt), Buckthorn (UV-Skydd och glans), blue seakale (lyster), Vitamin E (antioxiderande E-vitanmin & färgbevarande), Sea Care (fukttillförsel utan att tynga ner), Sea Lavendel (tar bort statisk elektricitet samt lugnar håret) och Dekavital b5/provitamin b5 (skyddar mot uttorkning och binder fukt).

Jag har testat produkter från Waterclouds tidigare, med delade resultat. Som med många andra märken hittar man guldklimpar bland kattguld! Jag har tidigare testat schampo och balsam i samma serie som MCM och är rätt nyfiken på den sistnämnda. Det vore kanske något för mitt färgade hår?

Har ni testat någonting från Waterclouds? Vad tyckte ni i sådana fall? 

Waterclouds Moisturizing Color Mask innehåller 250 ML och har ett rekommenderat pris på 195 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.