Bend over backwards är ytterligare ett lack ur Cirque du Soleil-kollektionen. Jag försöker beta av mina godbitar därifrån! BOB är ett lack i en liten obestämbar nyans. Lite bränd orange sådär skulle jag nog kalla det.

Ett lack som jag kände var mindre smickrande för min hudton när jag bar det. Det är väldigt fint, men det kändes inte riktigt som min grej. Synd, för det är ett fint lack som sagt.

DSC_08g88DSC_088g6DSC_08g79

Det var trevligt att lacka med, och jag tror att jag, om jag minns rätt, hade två lager här. Det torkade fint med Poshe. Hm. Det där om att jag inte riktigt var förtjust när jag bar det – såhär på bilderna ser det ju faktiskt helt okej ut.  Jag får kanske ta och bära det en gång till och se om min åsikt förändras… Bränd orange som sagt!

 På bilderna kanske ni märker att jag fortfarande har lite problem med kamerainställningarna – rött blir alltid lite grönblåtonat. Dumt! Men jag tror det är en blandning mellan felinställningar på vitbalansen plus att det är värdelöst väder ute nu. Aja, jag lär mig nytt hela tiden :)

 

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekommenderat pris på 98 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Gillade detta.. Brukar inte gilla denna typ av nyans men this i like! =)

Reply

Härligt! Det är alltid kul att hitta lack som man inte trodde skulle gilla men som gör det, trots allt :)

Reply

Fin blogg! :) Lägger till den bland favoriter!

Kika gärna in på min om du vill!

Reply

Hej Sandra!

Vad kul att du hittat hit :) Jag kikar gärna in!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.